Post by limulhisame on Feb 11, 2022 20:08:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ jetonları kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Deep Town: Idle Mining Tycoon 2022 version ▞▞▞
Hileciler oğlu artık ver👹👺👺👹👹👹
İlk birkaç boss benim için sorunsuz ilerliyordu, ancak demir yaşlı patrona ulaştığımda herhangi bir hasar veremedim ve MC'nin "yapacak daha iyi bir şeyimiz var" diyen bir diyalog var ve panelimi yükseltmeye çalıştığımda obsidyen bıçağa ihtiyacım olduğunu söylüyor (genellikle kuyumculuk binasında yapılır) ama kuyumculuk binasında obsidyen bıçağı için hazırlanmış bir tarif yok. Obsidyen bıçağının tarifini yapabilir misin?
Bunu uzun süre oynamayı beklemeyin, sonunda zaman alıcı hale gelir ve hatta oyuna devam etmek için ödeme yapar.
Yağ üretimi yer altindan üretiliyorsa, suda nasıl aynı şekilde yer altından cıkabilir. Gerçek dünya ile benzetme kurucaksaniz suyuda yer altından cıkaracak makinayı güncellemesi yapın. çünkü su büyük bir problem.
Ölü oyun. Aktif oyuncu bulunamadı.
Oyunu beğendim ama ne zaman yeni bir cihaz kullansam beni sıfırlıyor, giriş yapıyorum ve Alan 11 diyor 95 yaşındaydım, oyun güzel ama buraya tekrar gelmek için zamanım yok, bu yüzden yok artık oynayın, bu oyunu indirmek istiyorsanız, artık oynamak istemeyene kadar cihazı tutmak için suro yapın
Oynadıklarımdan farklı. Güzel zaman geçti. Sadece 4 yıldızlı becoz, günlük görev, haftalık görev veya yeşil mücevher elde etmenin başka bir yolu yok. Eğer istiyorsanız gerçek para ile satın almalısınız. Bu taşların yükseltilmesini gerektiren bir bina olması üzücü. Dev'lere göre, günlük sandığım var ama şimdi açmak istemiyorum ama yeni sandıkları göstermek için sürekli bir ünlem var. Daha çok kaynak bildirimi gibi yapın.
Türkiye haritası özellikle konmamış.
Su toplayıcıda büyük problem var telefon saatimi değiştirmedim ama bu su toplamak değil, belki günde 100 varil hiç bir şey yapamam. bu arada benim de su toplama botum var.
Mining tycoon un farklı bi kopyası
Oyunu çok uzun suruyor
Candy Makeup Beauty Game Thông thường jjln
Çok çok harika bir oyun ama birkaç özelliğin eklenmesini istiyorum: 1.Günlük bölümüne, oyunun ilerleyen bölümlerinde kilidi açılanlar da dahil olmak üzere her bir öğenin kullanımını bize söyleyebilecek bir sekme ekleyin 2. Mağazaya kaynak ekleyin. kazanılan paralarla satın alınabilir 3. Daha zayıf oyuncular için oyunda yardım alabilmeleri için bir kristal ve nadir eşya istek sekmesi ekleyin. 4. Memnuniyetle karşılanacak uzaylı istilası veya bir tür zaman makinesi veya hatta daha fazla bölge gibi daha fazla içerik ekleyin. lütfen hepsi üzerinde çalışın, oyunu terk etmeyin
Bu güzelce geliştirilmiş bir oyun, denemesi harika ama tahmin edilebileceği gibi, bir sonraki hamleyi yapmak için bir gün bekliyorum. Sizi para harcamaya zorlamaz, bu konuda çok fazla yüzünüze bile gelmez. Ancak inşaat için uzun bekleme süreleri ve sürekli kazma, kazma, kazma, bu oyunu arada tekrarlayan görev parçalarıyla iki aksiyonlu bir deneyim haline getiriyor. Görev: para kazanın. Tamam, ama nadir bir mücevher satın almak için 2 milyon kazanabilir miyim? Numara? Bana şans olmayan ya da sonsuza kadar beklemeyen bir hedef ver.
Son güncellemede ne oldu bilmiyorum. Sürekli 'bir şeyler ters gitti' diyen hata mesajları alıyorum. Eskiden çok eğlenirdim ama şimdi neredeyse oynanamaz hale geldi...
Reklamlar, oyunun türü konusunda çok yanıltıcıdır. Düzenleme: Yapabilseydim, geliştiricinin reklamlar hakkında yalan söylemesi nedeniyle oyunu daha da düşük değerlendirirdim. Oyunun hangi bölümünde bir robot, siz onlara bir sığınak kazarken yana doğru geri çekilir? Bu, zombi hayatta kalma reklamlarından birini bariz bir şekilde soyuyor. Bana yalan söyleme, yenilmez demir ihtiyarın peşine düştüm.
Deep Town: Idle Mining Tycoon સ્ટ્રેટેજી bdox
Coc'tan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Günde sadece yarım saat harcıyorum ve her şey yolunda gidiyor. Lonca aracılığıyla birçok arkadaş edindim ve genel olarak bu beni mutlu ediyor. Geliştiricilere yürekten teşekkürler
Oyunda hile yapmak çok kolaydır. Bu, bir hafta kadar oynadıktan sonra bu oyunun ne kadar sıkıcı olduğunu göstermeye yardımcı olur. Tek yapmanız gereken, istediğiniz sonuçları elde etmek için telefonunuzun saatini değiştirmek ve tekrar geri almak. Bunca zamandan sonra bunun hala oyunda olması gerçekten komik. Yine de adil uyarı. Bir loncadaysanız ve bunu gönderilen kaynakları artırmak için yaparsanız, bir noktada işaretlenirsiniz. Kendi başınıza aşırıya kaçmadığınız sürece muhtemelen asla sorun yaşamayacaksınız.
PEK GÜZEL DEĞİL İNSANİ SİNİR EDEN BÖLÜMLER VAR 😈
İyi bir oyun. Ama hazırlıklı olun, günde 20 dakika oyun oynamak gibi veeeeery yavaş tempolu, sonra 24 saat kendi haline bırakın. Artık oynamayacağım, Samsung Fold'un büyük ekranı için bir güncelleme yok, bu yüzden bulanık bir görüşle oynamak benim için zor. Yeni oyunculara söyleyeceğim tek şey: Bu oyun bir taştan kan almak gibidir, çok az anlamlı getirisi olan inanılmaz yavaş temposuna hazırlıklı olun.
Bazi sorunlar var ama çok güzel bir oyun
Bu oyunu sevdim!! Gerçekten eğlenceli.
Başlangıç için eğlencelidir, ancak kısmen dengeli, mikro dönüşüm yüklü bir deneyim haline gelir. Kömür, elde ettiğiniz ilk kaynaktır, ancak gelişmiş bileşenler için o kadar çok şeye ihtiyacınız vardır ki, sonrasında bile tüm madencilerinizi en üst seviyeye çıkarmanız gerekir. çok daha derin alanların kilidini açtınız. Ve sonra hala yeterli değil. İlerleme için gerekli binalar, rastgele nadir kaynak düşüşlerinin arkasında kilitlenir. Haftalardır oynuyorum ve ilerleyemiyorum. İngilizceleri de kötü.
Zamanında bir hilem sonra beni oyun korsan olarak algıla bu bu kadar tabiki çok ama ben herhangi bir şeyle giremiyorum çünkü oyumda hep aynı şekilde düşünülüyorum. yorumlarda oyunun sonunun iyi okuyup çok fazladaki kadar kötü değil çünkü bu kadar eski bir sonunun inanılmaz olması gerekiyor olması gerekiyor
dünya kömür ata yi yenemedim demiş ben ben yendim 35 lv de ondan sonra bakır canavarlar var onun için bir atasi var bb
BİR YIL KADAR ÖNCE OYNAMIŞTIM AMA KEHRİBAR ÖRÜMCEK CANAVARI SÜREKLİ CAN YENİLİYORDU NE ZAMAN ÖLDÜRMEK ÜZERE OLSAM CANINI %100`E ÇEKİYORDU O YÜZDEN SONRAKİ SEVİYEYE BİR TÜRLÜ GEÇEMİYORDUM O SORUN KALKTI MI? DESTEK BİLETİ NEDİR VE NASIL AÇILIR?
Şimdiye kadar harika bir oyun ama birkaç iyileştirmeye ihtiyacı var. Koklamak veya işlemek istediğim öğelerin miktarını belirleyebilmek istiyorum. Maden fiyatlarının düşürülmesi de bir artı olacaktır. Nadir taşlar çok nadirdir. Oyunlara para harcamayan biz kullanıcılar için biraz daha yaygın olsaydı çok daha iyi olurdu. Oyuna elimden geldiğince destek olmak istediğim için reklam engelleyici kullanmıyorum.
Görsel, ses ve oyun konsepti iyi. Ancak kullanıcı arayüzünün bazen biraz kafa karıştırıcı olabileceğini hissediyorum, benim için tam olarak sezgisel değil. Ve maden istasyonunu her seferinde en son alana taşımak bir angarya olabilir. Ve daha iyi bir genel bakış bilgisine ihtiyacı olduğunu hissediyorum. Mesela, hangi bölgede henüz maden istasyonu olmadığını, hangi bölgenin yenilendiğini, hangisinin dolu olduğunu, sonraki alanların ne zaman açılacağını bilmek istedim. Her şeyi daha iyi yönetmek için. Ayrıca, bir yardım düğmesi iyi olurdu.
İki yıldız, çünkü ilk başta iyi bir zaman öldürücüdür. Ancak ana hikaye çok kısa ve oyunu tamamen unutmuşlar. Belki yılda bir yeni şeyler yayınlarlar ve belki bir ayda yenebilir. Olaylar açıkça bir şeydi, ancak son olaydan bu yana bir yıldan fazla zaman geçmişti. Başka bir şey olmadan inanılmaz sıkıcı bir oyun.
Takıldınız uzaya hiç bitşey yapamıyor Zamanı ileri almak işe yarar
Bu oyunu bir yıldan fazla bir süredir oynuyorum ve bu süre boyunca beni çok eğlendirdi; yapacak çok şey, üretilecek birçok farklı türde ürün. Kesinlikle iyi tasarım. Bu atıl tip ekonomi oyununu oynamadıysanız çok şey kaçırıyorsunuz. İyi vakit geçirdim ve pişman olmadım. Lütfen pvp olmadığını unutmayın, bu yüzden pvp'yi seviyorsanız, bu oyun size göre değil.
Bu oyundaki arayüz beni tamamen kapattı, beğenmek istedim ama katların navigasyonu berbattı.
Deep Town: 掘って掘って自分だけの鉱山所を作ろう 頭脳系 edv
Deep Town: 掘って掘って自分だけの鉱山所を作ろう 頭脳系 edv
Bayıldım 😍 Onlar bir tane daha, geliştiricilerin, oyunculara mineralleri, objeleri ve inversiyonları paylaşabileceğimiz topluluğu tanıtıp tanıtmadıklarını düşünmelerini istiyorum. Diğer sorun, madeni para kazanmanın tek yolunun bir şeyler satmak mı? Reklamlar yeterli para sağlamıyor. Aksi takdirde oyun noktasında....Onu seviyorum. Yaratıcı ve ilginç.
oyun çok güzel ama bozuk bloklar çok zor kırılıyor
Oyundan gerçekten zevk alıyordum. İki arkadaşıma başladım ve onlar da bağımlı oldu. Bir lonca kurduk ama onlar benim mesajlarımı göremediler ben de onların mesajlarını göremedim. Oyunu yeniden yükledim ve tüm verilerim kayboldu. Oyunu her açtığımda otomatik olarak oturum açtığım için oyunun Google Play hesabımdan verilerimi nasıl alamadığını bilmiyorum.
Bu oyun iyi bir zaman öldürücü sanırım. Sanat tarzı gerçekten o kadar ilginç değil ve oyun ve oyun biraz kötü hissettiriyor, ancak tüm yeteneklerin bekleme süresini azaltmanın bir yolu olsaydı, bulutun çok daha fazla geliştirileceğini düşünüyorum. Oyunun hikayesi gerçekten sığ ve ilginç değil, ancak oynanışta bazı iyileştirmeler olsaydı iyi bir zaman öldürücü olabilirdi.