Post by limulhisame on Feb 11, 2022 19:49:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها سکه ها را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Scary Teacher 3D 2022 version ▞▞▞
بازی واقعاً خوب و خندهدار است، اما ویدیوی پاداش برای دریافت سکههای رایگان و موارد مشابه هرگز بارگذاری نمیشود. غیر از این، من آن را دوست دارم!
Scary Teacher 3D از استودیوی بازی سازی Z & K Games می باشد . یکی از بازی های منتخب گوگل پلی با بیش از ۵۰ دمیلیون بار دانلود است .
Gacha Club Casual dmg
چیزی که من در مورد بازی متنفرم این است که هیچ تنظیماتی در بازی وجود ندارد و من هرگز به کنترل ها عادت نمی کنم زیرا یک کمپیوتر دارم.
این بازی خوبیه ولی دانلودش خیلی طول کشید چون نیاز به اینترنت داره و من نمیتونم لباسی رو پیدا کنم به کمک نیاز دارم خداحافظ روز خوبی داشته باشید
به نظر می رسد بازی خوبی است، اما غیرممکن است که از معلم پنهان شود. پیدا کردن اتاق ها هم سخت است. شاید بتوانید یک ویژگی نقشه اضافه کنید که موقعیت شما و معلمان را به شما بگوید.
این بازی عالی است، اما بسیار پر زرق و برق است. حتی یک بازی دیگر بسازید که داستان Miss t را روایت می کند و Francis mr است. بد خلق؟
بازی خوبیه ولی میدونی چرا 1ستاره دادم چون خیلی تبلیغات داشت.
آسان، سرگرم کننده تنها مشکلی که داشتم - فقط 2 فصل قابل پخش در حال حاضر وجود دارد، و وقتی سعی می کنم این 3 تبلیغ را تماشا کنم، به من اجازه نمی دهد! و شاید یه گزینه برای خاموش کردن موزیک اضافه کنم؟؟
من واقعاً این بازی را دوست داشتم اما هر بار که سعی کردم آن را اجرا کنم من را بیرون می کرد به همین دلیل به این بازی یک نگاه خیره امتیاز دادم به آن نمره صفر می دادم اما نمی توانم
اول از همه من آن را بازی کرده ام.. در تبلت دیگری... اما وقتی می خواهم این برنامه را دانلود کنم مدام می گوید بازخورد ارسال کنید یا در درجه دوم همه تبلیغات را ببندید. و lastley لطفا یک آپدیت از این بازی ... شاید با فصل های بیشتر .
من به این 5 ستاره می دادم اگر بازی آنقدر بد نبود که می خواستم از خانه بیرون بیایم اما اجازه نمی داد و مورد حمله قرار می گرفتم 💀 پس این تنها نگرانی من است
مخصوصاً این بازی واقعاً سرگرم کننده است شما می توانید آن را دانلود کنید و گوگل در فروشگاه برنامه بازی کند و من کمی دارم که گربه در قفس است. the Stars a 4 اما این بازی واقعاً لطفا ترسناک معلم سه بعدی را دانلود کنید
😶😶😶😶🤮🤮🤮🤮
من واقعا بازی Scary Teacher 3D را دوست دارم، اما تنها مشکل، حساسیت و کلیدهای حرکتی لپ تاپ است. غیر از این، بازی واقعاً خوبی است و پیشنهاد می کنم این بازی را انجام دهید!
این خنده دار و عالی و وقت گیر است، با یک چالش!! 7 ساله من دختر کوچولوی پیر در آن عالی است!!! اما آیا واقعا باید فصل های بعدی را بخریم؟؟ حدس می زنیم ما نمی دانیم بعد چه اتفاقی می افتد.!؟ شوهر هیچ وقت اجازه نمی دهد به سی سی دسترسی داشته باشیم...
من واقعاً این بازی را دوست داشتم تا اینکه فصل یک و دو را تمام کردم. واقعا احمقانه است که شما را مجبور به پرداخت پول واقعی برای یک بازی ارزان کند. من 4 ستاره می دادم، اما واقعا احمقانه است که شما را مجبور به پرداخت پول برای انجام یک بازی ارزان کنید. اگر آن را تغییر دهید دوباره بازی می کند.
من همه چیز را در مورد آن دوست دارم، اما دیالوگ ها برای قهرمان داستان کمی ... وحشیانه است. میتوانید کاری کنید که به جای شکنجه بیشتر شبیه شوخی به نظر برسد؟
خوب، من فکر می کنم که این به نوعی بد است که برای رسیدن به سطح جدید باید هزینه کنید و همچنین واقعاً سرگرم کننده بود.
این بازی بسیار هیجان انگیز و شگفت انگیز است. من عاشق 3 بعدی بازی هستم که شوخی کردن با او واقعاً سرگرم کننده است. اما کمی سخت است غیر از اینکه بازی خیلی خوب است، من از زیرنویس ها، سطوح، ساختمان ها، گرافیک، ECT امتیاز 5 ستاره می دهم، واقعا فکر می کنم شما باید بازی را بازی کنید.
عالی بود کیفیت تصویرش هم خوب بود . از من به شما نصیحت که این گیم برای با هوشاست😎
باید تو ش نمک بریزی
من عاشق این بازی هستم اما آنها 5 مشکل دارند 1نوارهای انرژی همیشه آسان به پایان می رسند 2 هنگام فرار همیشه به سمتی می رود که می روید و این باعث می شود که گرفتن 3 آسان تر باشد. و حمام 4 ستاره هر زمان که من ستاره بگیرم این نکات ستاره های من را بگیرید و شماره 5 به سختی می توانید موارد را به دست آورید هزینه تخصیص سکه ها شکایت های بیشتری وجود دارد اما من اینجا متوقف می شوم زیرا جالب است به شما 2 ستاره می دهم 🌟🌟
خوب در گذشته من این بازی را دوست داشتم، اما دلیل اینکه به آن 2 ستاره می دهم این است که به دلایلی هر بار می گوید 100% برای من مشکل ایجاد می کند، لطفاً آن را اصلاح کنید.
این بازی را در ابتدا دوست دارم اما در وسط از بازی متنفر بودم زیرا اجازه نمی داد وارد بازی شوم و مدام باعث می شد گرفتار شوم بنابراین با خفگی بچه ها بسیار نامناسب است من این را دوست ندارم بازی من آن را برای کودکان نیز توصیه نمی کنم، بنابراین این گزارش بد من است
این یک بازی بسیار خوب است اما وقتی یک سطح را کامل میکنم باعث میشود من تکان بخورم و همچنین من را بسیار بیرون میاندازد، تاخیر زیادی دارد، باید پرداخت کنید، اما اگر این موارد را اصلاح کنید، به آن 5 بازی میدهم اما پیشنهاد میکنم بازی عالی این بازی
توصیه می کنم بچه ها بازی نکنن ولی بازیه ترسناکیه و باحال
شما خیلی سریع انرژی از دست می دهید و وقتی من در روز موی بد هستم معلم همیشه خیلی سریع از پله ها بالا می آید و گاهی اوقات حتی اگر انرژیم کم نباشد اجازه نمی دهد خم شوم.😡
این بازی بد نیست، فقط تبلیغات زیادی وجود دارد و شما به پول واقعی نیاز دارید
این بازی 🎮 سرگرم کننده است، اما یک سری مشکلات وجود دارد که اول از همه باید 3 تبلیغ را منتشر کنید و اوه بپردازید و همچنین وقتی انرژی شما تمام شد، یک تبلیغ را انتخاب کنید و می گوید تبلیغات موجود نیست لطفاً دوباره امتحان کنید سپس 20 دقیقه بعد ثابت می شود. می گوید که پس می توانید لطفاً همه اشتباهات را برطرف کنید 😉 متشکرم
این بازی خیلی سرگرم کننده است. من عاشق بازی کردن و دزدکی در خانه هستم. اما کنترل ها بسیار ارزان هستند و بازی همیشه متوقف می شود. لطفا کنترل ها را اصلاح کنید.
این بازی چطوری از مرحله ی 3 رد میشه لطفا همراهی کنین ممنون😊😊😊😊
این بازی خیلی خوبه،🤩🤩
من واقعاً آن را دوست دارم انیمیشن های خنده دار با گرافیک عالی و بیشتر، اما واقعاً خنده دار، فوق العاده کودکانه و به نوعی ... برخی از گرافیک ها را دوست ندارم.
آیا ما دال خوب دال علا
بازی بسیار خوب و کمی خنده دار است، گرافیک آنقدرها هم خوب نیست، اما هنوز هم خوب است تنها چیزی که در مورد آن منطبق است این است که در سطحی که باید گربه را به محض گرفتن کلید و باز کردن قفل chocky نجات دهید. او به طور تصادفی شروع به تیراندازی برای شما می کند وقتی بیرون است و می گوید گربه را بردارید و بدوید اما در وهله اول هیچ گربه ای وجود ندارد و سپس اگر شما از آن سطح جادوگر عبور نکنید، به هر حال نمی توانید عبور کنید، نمی توانید بقیه بازی ها را بازی کنید. بازی پس بد است