Post by limulhisame on Feb 11, 2022 19:36:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nekonečný hack na mince ▞▞▞
▞▞▞ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP 2022 version ▞▞▞
hra je super. co sa mi nepaci je system upgrade. stále na tom strácam známky. prosím zastavte tento systém. získanie aktualizácie trvá tak dlho. Začínam hru nenávidieť.
Dobrá hra, ale nikdy mi nedá torpéda, keď tam používam kľúče tak sfalšované, nefér, pretože toľko hrám, bolo by pekné, keby mi majiteľ hry dal väčšiu šancu získať niečo dobré pre svojich hráčov
Dobrá hra, ale potrebuje nejakú prácu na chybách, zaplatená za prémiu, nenačíta sa žiadna odpoveď od vývojárov, zlé riadenie a chamtivosť
znie to ako nezmysel, ale... ako atmosféra boja!) pod vodou je všetko pomalé. Pokojný zvuk sonaru sa hodí k atmosfére. upd: sonar teraz takmer nedýcha a stále žiadne flotily a žiadne turnaje.
Viete, že yinz by mal mať vrch vodnej hladiny prístupný rovnako ako v skutočnom živote. S touto hrou môžete urobiť oveľa viac. Základy. Odpaľujte rakety na jednej základni. Rovnako ako zachytiť vlajku alebo čo nie.
zaujímavá hra. zábava! vylepšenia bolo trochu zložité zistiť.
Hra je celkom fajn..určite najlepší sub simulátor v obchode Playstore. Prečo len 4 hviezdičky? Hra potrebuje viac máp, bolo by úžasné predviesť ponorky, ktoré dokážu ísť do extrémnych hĺbok, kde im iní nemôžu poskytnúť výhodu... a naopak s ľahkými ponorkami bežiacimi v zákopoch, ktoré predvádzajú svoju rýchlosť. Potrebuje tiež viac "úkrytov" na prepadnutie iných ponoriek..alebo "temných miest" na skrytie pred sonarom. A žiadne protiopatrenia? Hra má obrovský potenciál, neustále sa aktualizujte, vývojári a budete mať klenot!
Často odpojený od servera
velmi dobra hra
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP कार्रवाई jju
Ponorky v 3. osobe. zastavenie motorov alebo spadnutie na dno nič nerobí. vždy budete zvýrazneným cieľom. nulové stealth alebo taktiky. je to slimfest
Super hra😏
Hra je dobrá, ale grafika a model ponorky sú veľmi nízke. Je lepšie zahrnúť nové ponorky do súčasnosti a budúcnosti. Pridajte ďalšie bojové techniky a mapy.
bola to skvelá hra, ale potrebujú ju sprístupniť aj pre iOS, najmä preto, že ako som odporučil túto hru niekoľkým priateľom, ktorí hrali na iOS a nechali ich vyskúšať si pár kôl hry v počiatočnej fáze a povedali, že sa im to páči, ale keď išli si to stiahnuť do svojich obchodov s aplikáciami, nevedeli to nájsť a všetci sme z toho boli trochu naštvaní
Aby som bol úprimný, táto hra je najlepšia, ale musíte zlepšiť svoju grafiku (UBOAT a COLD WARS pre PC)
Myslím si, že hra je skvelá. Bitky sú len proti ostatným ponorkám. Žiadne povrchové bitky. Veľa odberateľov na výber a upgrade. Má veľa priestoru na zlepšenie, ale určite je to najlepšia vedľajšia hra pre Android. Ligy sú tiež vyrovnané. takže sa nemusíte báť veľkých míňateľov. Páči sa mi to!
Pekná hra, ale vyžaduje viac siete, prečo? Urobte mi prosím min. Čistý potom vám dám 5 hviezdičiek 🙃😉 plz
smeti. mapa je malá. stačí pridať ponorky do sveta bojových lodí
Neviem, čo sa stalo, ale hra jednoducho prestala fungovať z nejakej chyby na žiadne internetové pripojenie, pretože môj internet funguje dobre
hry sú už dobré. keďže som fanúšikom námornej histórie, prišlo mi to zábavné. Je to tak trochu pocit, že mu niečo chýba. tiež je ťažké získať vylepšenia a kredity sú veľmi málo, pokiaľ neodomknem VIP. a je skvelé, že aj tak necítite až taký veľký rozdiel medzi prémiovým a bezplatným. Je to skvelá hra.
Je to dobrá hra, ovládanie by mohlo byť o niečo lepšie. Vždy, keď stlačím plyn, stlačím strely, ktoré sa priblížia k sebe. Aktuálne mapy sú stále rovnaké. Chcel by som vidieť režim úplného ticha aj na niečo ako 10 sekúnd, ak čakáte na mieste, kým nepriateľ príde za roh, indikátory červeného svetla neukazujú, kde ste alebo tak niečo. V skutočnosti to nie je hra typu stealth, červené indikátory vám povedia, kde sú nepriatelia. Zatiaľ je hra v poriadku
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Aksyon vhbm
Jem tvoju hru len na dve hviezdy, je to zábava, ale hrám už niekoľko týždňov a všimol som si, že niekedy je to úplne zmanipulované, aby jeden tím vyhral na Pvp, bohužiaľ, aby som povedal, že mám pocit, že toto môže byť jeden z mnohých hry, ktoré sú prehodnotené na nula hviezdičiek, sú odstránené a zabudnuté, ak sa tento problém nevyrieši, ďakujem
Vyskúšaná twerkovacia grafika nie je dobrá, napoly slušný telefón, načítava hru a potom musíte vynútiť reštart telefónu kvôli príliš skutočnému zlému výkonu pri načítaní,
Hra je úžasná a grafika je dobrá, ale ponorky dosahujú iba 2000.. Navyše je to 2020 m, ak nie ste ochotní minúť stovky dolárov na vylepšenia, nikdy neuvidíte ponorky triedy 5. hra má najhorší program na aktualizáciu, s akým som sa kedy v živote stretol, a neznášam schému plánov, je to len schéma, ktorá vás prinúti míňať peniaze! Neznášam to!!!😡
Hry sú celkom pekné na to, ako fungujú podhry. Ale dôvodom iba 3 hviezdičiek je veľký pádový faktor. Zakaždým, keď pozvem priateľov, aby sa pripojili do mojej lobby hry, o ktorej by ste si mysleli, že budú vo vašom tíme. Ale to nie je ani zďaleka prípad zakaždým, keď sú umiestnení do tímu súpera. To je 5-krát najlepší možný výsledok. Akoby som chcel hrať po boku svojich priateľov, nie byť proti nim. Za tieto 3 hviezdičky a ak sa to bude opakovať, moje hodnotenie bude 1 hviezdička. Spôsobí odinštalovanie
Jediná nevýhoda je, že stačí stáť na mieste a strieľať.
Dobrá hra s lepšou grafikou a jednoduchou hrateľnosťou, ale hra je nestabilná a častejšie sa odpojí, keď je človek uviaznutý vo vojne, treba zlepšiť stabilitu a tiež treba zaviesť pri pridávaní klanu alebo priateľov, aby sme mohli hrať s našimi priatelia.
Super. Hra. 2020
Stále dostávam upozornenie na aktualizáciu v hre a posiela ma sem... nie je žiadna aktualizácia. Stále dúfam, že pracujete na niektorých cieľoch lode
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP कार्रवाई jju
Príliš veľa chýb v hre, ktoré je potrebné opraviť. Táto hra sa stane zábavnou vďaka obrovským opravám a aktualizáciám. V akejkoľvek sieti a wifi je stabilita hry veľmi nízka. veľakrát nezaznamenáva skóre, chyby v dokončení misií (málo misií nikdy nekončí ani po splnení všetkých požiadaviek) Spýtal som sa raz na technický tím, ale od toho dňa to ešte nie je úplne vyriešené. skutočné hodnotenie 4 hviezdičky, ale odpočítané 3 hviezdičky z dôvodu vyššie uvedeného problému s výkonom......
Každý koniec bitky je jednoducho poburujúci! Hra si doslova koleduje o odinštalovanie. Je to freemium bombardované reklamami... Vezmite si príklad z World of Warship Blitz.
Rovnako ako grafika a zvukové efekty. Je potrebné dať hráčovi viac možností, ako pokračovať na ďalšiu úroveň.
Táto hra zlyhá kvôli defektom jej vývojárov ... Systém vývoja ponoriek je veľmi neúspešný a frustruje vás vyžaduje určité množstvo striebra a niektorých dielov na upgrade a aj pri umiestnení väčšieho počtu dielov dosahuje niekedy 90% ale nie je upgradovaný kvôli neúspešnému ruletovému systému, ktorý Pozícia dizajnéra .. Systém kľúčov, ktorý má byť vyvinutý tak, aby pri jeho použití hráč namiesto getti dostal niečo užitočné v hre
Hra je nehrateľná. Časové limity servera, zlyhania, ciele sa nezaznamenávajú. Dúfam, že sa niečo zlepší. Vyzerá to ako skvelý koncept.
Potrebujete prekladač v hre opraviť chyby uvoľniť na upgrady môže byť dobrá hra dala 3 za námahu.
Príliš ťažké a úroveň nie je ľahké prejsť.. Musíme tu veľa zaplatiť.. Neznášam túto hru
Táto hra je veľmi dobrá s rôznym herným zážitkom, mám niekoľko návrhov pre vývojárov, urobte nejaký systém protiopatrení, aby ste sa vyhli prichádzajúcej paľbe, tiež pravdepodobnosť zasiahnutia závisí od akustického podpisu nepriateľskej sub.sub, ktorý čaká bez rýchlosti a bez streľby je ťažké ho zablokovať v porovnaní so samopalnými zbraňami s plnou rýchlosťou.
Majstrovské dielo nabíjania ľudí, aby dosiahli pokrok v hre. Máte k dispozícii viacero premenných, ktoré musíte splniť, aby ste dokonca vylepšili loď a vážne si myslíte, že niekto utratí okolo 100 dolárov na kúpu virtuálnej ponorky???
Do dnešného dňa som nikdy nemal problémy s hraním. Práve som bol v bitke a môj tím vyhral, potom zrazu naše jednotky stratili spojenie, zatiaľ čo nepriateľ nás doslova zničil do tej miery, že mali dvojnásobné skóre ako my. A viem, že to nie je moje pripojenie, ktoré som používal cez wifi, ktoré už rok funguje bez problémov
Túto hru hrám asi 4 mesiace, veľmi sa mi páči, odporúčam ju aj ostatným. Ak by som mohol vývojárom poskytnúť nejakú radu, bolo by to: 1. Opravte chyby, 2. Ovládajte hackerov. 3. Opravte problémy s tým, že sa ľudia spúšťajú z hry na začiatku kola. Túto hru hrám pod rukoväťou Paper tiger, momentálne často top hráč. GDC, VEĽA HRÁČOV JE Z TÝCHTO PROBLÉMOV NEROZBUDENÝCH, platíme veľa peňazí za zvukovú platformu a tá nie je poskytovaná.
hra je vlastne celkom zábavná a nezaberá veľa miesta. určite sa to oplatí stiahnuť
V hre sú nákupy príliš drahé.. ďakujem za odpoveď. Len si myslím, že 141 dolárov za ponorku je príliš predražené. Hra sa mi veľmi páči. Je to skvelá zábava, ale môj problém sú ceny
Hra je úžasná, úžasná grafika a úžasná hrateľnosť a odmeny, ale cítil som sa tak zle, keď som nenašiel vlajku svojej krajiny v sekcii avater 😩 Prajem si, aby aktualizáciou zahrnuli vlajku Bangladéša 😋🥺
Hra je dobrá, kým sa do nej nedostanete, systém levelovania je rozbitý a čisto „náhodný“. Priniesol som prémium, ale nemôžem pokračovať v hre, pretože systém lvl je otravný
laggy pixelly a reklamy nie sú nič podobné
Goat Simulator ব্যাজ zhex
Zmätočná hra. Hráte rýchly zápas a s rovnakým počtom bodov 75 vs 75, vaša loď je stále nedotknutá a čas stále beží, prichádza "PORAHA" Na základe čoho som porazený? Keď som to naposledy kontroloval, budete porazení, ak vám dôjde čas a vaše skóre je nižšie ako u druhého hráča!! Je to mimo akejkoľvek logiky.
Je to dobré. milujem to. Volám sa World of Submarines a túto hru tak milujem, prečo nepokračujte a nevyskúšate si to sami. Je to naozaj zábavné a môžete ísť proti iným ľuďom a volať po celom svete.
takto ponorka nefunguje, ale dobre, rakety v hornej časti ponoriek sú proti zemi, myslím, že aj na to sa dá použiť, si divný, preto sú to torpéda smerujúce dopredu a niekedy torpéda vzadu, ale hru som nespravil a áno, je to rip-off tej jednej hry, je to v poriadku. ok